Mijn naam is Heidi Rutte.

Huiswerkinstituut Spaarndam is in 2012 gestart. Nadat ik de PABO had afgerond ben ik gaan werken op een middelbare school. Vanuit deze positie heb ik de docentenopleiding Nederlands afgerond bij de Hogeschool van Utrecht. Hier heb ik ook de master RT voor voortgezet onderwijs gedaan.
Er zijn verschillende scholen waar ik gewerkt heb: Paulus mavo in Haarlem en de Apollo in Amsterdam.

Daarnaast ben ik ook werkzaam als thuisdocent voor ernstig, zieke leerlingen. Deze leerlingen gaan al langere tijd niet naar school. Het is belangrijk om deze leerlingen weer op het juiste spoor te zetten. Dat gebeurt door de leerlingen thuis te ondersteunen voor de vakken die zij op dat moment het hardst nodig hebben. De begeleiding gebeurt thuis, of op school. Voor meer informatie: https: // expertisecentrumorion.nl

Ervaren begeleiders

Huiswerkinstituut Spaarndam bestaat uit ervaren en betrokken begeleiders die samen bijlessen en huiswerkbegeleiding verzorgen voor middelbare scholieren van alle niveaus. Dankzij deze werkwijze is persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Leerlingen kunnen bij Huiswerkinstituut Spaarndam in een aangename werkomgeving hun achterstand inhalen, leren voor toetsen en planningen krijgen voor hun huiswerk. Huiswerkinstituut Spaarndam zorgt voor rust en overzicht voor zowel leerlingen als ouders.